ABC Delta houtvergassingsketel / houtvergasser 30kw

Merk: ABC
|
€4.131,41 Excl. btw
€4.999,00 Incl. btw
Op voorraad
1-3 dagen
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De ABC DELTA 10-20 kW en 15-30 kW houtvergassingsketel is bedoeld voor het verbranden van uitsluitend droog (tot 25% vocht) hout. Het pyrolyseprincipe resulteert in een volledige verbranding van de brandstof en dus een hoog rendement tot 93%.

 

De ruime brandkamer maakt het mogelijk om brandhout tot 500mm lang te verbranden. De brand duur van een enkele lading is minimaal 6 uur in maximale bedrijfsmodus met de mogelijkheid van een volledige dag verlenging als de behoefte aan verwarming wordt verminderd.

 

De ketel is uitgerust met een lambdasonde die een constante aflezing van het zuurstofpercentage in de uitlaatgassen mogelijk maakt, motoren voor automatische regeling van primaire en secundaire luchttoevoer. De ketel heeft een thermische beveiliging in de vorm van een koperen spoel met de verplichting om een thermische klep te installeren. De Delta ketel dient via één of meerdere warmwaterbatterijen (Buffers) op de cv-installatie te worden geïnstalleerd. Aanbevolen voor elke 1kW ketelvermogen is 50 liter. (bv. 1500liter water is nodig voor een 30kW boiler).

 

Garantie op de boiler: 5 jaar

2 JAAR GARANTIE OP ELEKTRISCHE EN CHAMOTTE COMPONENTEN

 

Houtvergassingsketel ABC Product Delta 30 TOUCH

Warmwaterboiler van stalen ketelplaat, vermogen van 15-30 kW zorgt voor volledige verbranding en hoog rendement (tot 93%). Grote laadruimte ca. Met 120 l kunt u stammen tot 55 cm lang laden, waardoor het aantal dagelijkse voedingen wordt verminderd. De laadruimte is bovendien beschermd met verwijderbare stalen platen, die de ophoping van afzettingen in de ketelvoorkomen.

De ABC Delta cv-ketel is een energiezuinige cv-ketel en valt in energieklasse A+.

A + -energieklasse

Nieuwe en krachtigere "TOUCH" aanraakbediening

Er is een moderne microprocessorcontroller geïnstalleerd, die naast de ketel ook het verwarmingssysteem regelt en regelt. Door het grote touchscreen kunt u het systeem eenvoudig bedienen en bedienen. De regelaar maakt in principe mogelijk: retourbeveiliging, snelle start van de boiler, twee meng verwarmingscircuits (sensor voor het eerste verwarmingscircuit zit in de basisuitrusting), sanitair warmwatercircuit, regeling van een alternatieve bron, zonnesysteem en internetaansluiting.

 

NIEUW! Extra derde midden deur en nieuwe verbrandingskamer

De nieuwe modellen van de ABC Delta Touch vergassingsketel hebben een extra derde centrale deur voor nog eenvoudiger aansteken van houtblokken en eenvoudige reiniging van de vuurhaard. De nieuwe modellen hebben ook een nieuwe verbrandingskamer, die is bekleed met speciaal thermisch beton voor een nog grotere weerstand tegen hoge verbrandingstemperaturen.

 

Heeft u vragen, of hulp nodig bij het berekenen van het verwarmend vermogen.

U kunt ons bellen MA tm VR van 08:00 - 19:00, ZA 09:00 - 17:00. 085-0608876 of neem contact met ons op via het  Contact formulier  / email [email protected]

 

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »