Pellet ketels

Kepo pelletketels betaalbare top kwaliteit! met grote pellet voorraad, eenvoudige bediening, en mogelijkheid tot uitbreiding met grotere pellet bunker en wifi besturing.LET OP NIET ALLE KETELS ZIJN ALTIJD OP VOORRAAD. VRAAG NAAR DE VOORRAAD

€2.271,90 Excl. btw
€2.749,00 Incl. btw
€2.478,51 Excl. btw
€2.999,00 Incl. btw
€2.668,60 Excl. btw
€3.229,00 Incl. btw
€3.247,11 Excl. btw
€3.929,00 Incl. btw
€2.627,27 Excl. btw
€3.179,00 Incl. btw
€2.809,09 Excl. btw
€3.399,00 Incl. btw
€3.123,14 Excl. btw
€3.779,00 Incl. btw
€3.718,18 Excl. btw
€4.499,00 Incl. btw
€866,94 Excl. btw
€1.049,00 Incl. btw
€2.475,21 Excl. btw
€2.995,00 Incl. btw
€2.747,93 Excl. btw
€3.325,00 Incl. btw
€136,32 Excl. btw
€164,95 Incl. btw

Kepo pelletketels betaalbare top kwaliteit! met grote pellet voorraad, eenvoudige bediening, en mogelijkheid tot uitbreiding met grotere pellet bunker en wifi besturing.

Kepo pelletketels worden met veel zorg en ervaring gemaakt, met topkwaliteit materialen & vakmanschap, met een uitstekende afwerking en veel nieuwe technische details, die u meer comfort in de exploitatie geven.
 
Kepo biedt vier modellen ketels van verschillend vermogen (15kW, 20kW, 25kW en 35kW). Elk model heeft twee varianten: AC (met automatische brander reiniging) en MC (met manuele brander reiniging). De modellen verschillen, afgezien van de brander reinigingsmethode, niet in andere technische oplossingen.
 
Kenmerken en voordelen van KEPO pelletketels

 • uitgerust met een 4.3 inch Touch screen bediening.
 • betere energie-efficiëntie
 • goede isolatie van de deur, warmtewisselaardeksel en watergedeelte van de ketel
 • zeer eenvoudige reiniging van de complete warmtewisselaars binnen de ketel, met één handbeweging
 • grote afmetingen van de asla
 • een groot pellet reservoir met de mogelijkheid om een extra pellet reservoir te upgraden (BigTank)
 • kwaliteitsbrander met goede verbranding
 • automatische brander reiniging (alleen AC-serie)
 • kwaliteit en elegante afwerkingskleur
 • gordijnslot en keteldeur met boilerdeur
 • een massieve en betrouwbaardere pellet worm
 • aansluiting voor WiFi-afstandsbediening (optioneel)
 • extra BigTank pellet bunker, capaciteit 225kg (optioneel)


 
Kwaliteit van de Kepo pelletketels
Onze ketels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn een efficiënte, economische, milieuvriendelijke en comfortabele manier om uw woon- of bedrijfsruimte te verwarmen.
Kepo pelletketels zijn voorzien van een ketelplaat die 3mm tot 5mm dik is, in kwaliteit P265GH. Ketelonderdelen die aan hoge temperaturen worden blootgesteld hebben een dikte van 5mm.
De warmtewisselaars zijn naadloze ketelbuizen van P265GH kwaliteit, en vermiculiet die 40 tot 50mm dik is wordt gebruikt voor de isolatie in de ketel. Voor de uitwendige isolatie van de ketel wordt geperste steenwol die 20 tot 60 mm dik is gebruikt. Voor het reinigen van de warmtewisselaar worden 3mm dikke springveren geïnstalleerd.
Op grond van deze elementen en dankzij uitstekende bouwoplossingen hebben we een CE-certificaat verkregen dat bevestigt dat onze producten voldoen aan de Europese regelgeving en dat onze producten zowel in eigen land als op de Europese markt aanwezig mogen zijn.

Hoog niveau van energie-efficiëntie
Kepo pelletketels hebben een hoog energie-efficiëntieniveau van 91%. Deze resultaten zijn te danken aan het ontwerp van de ketel, de goede verbranding en de uitstekende isolatie.
Afhankelijk van de ingestelde parameters werken de Kepo pelletketels volledig automatisch, wat betekent dat u een zevendaagse werkingsmodus kunt programmeren: wanneer te starten, wanneer uit te schakelen en welke temperatuur gedurende een bepaalde periode te handhaven.
Naast de ingebouwde automatische verwarmingsketel kunt u ook de ruimtethermostaat upgraden, wat uw gebruikscomfort verder verhoogt en bespaart op het pellet verbruik.

Moderne fabricage & technologie
Wij volgen de laatste trends in de wereld en streven ernaar om de kwaliteit van onze producten voortdurend te verhogen door innovaties op het gebied van verwarming toe te passen. Wij willen onze klanten een modern product bieden dat voldoet aan hun verwarmingsbehoeften, met maximaal comfort en een rationeel energieverbruik.
De pelletketel productieapparatuur van Kepo is state-of-the-art in de metaalindustrie – van CNC snij- en buigmachines tot state-of-the-art lasmachines.
Naast het CE-certificaat, dat de kwaliteit van het product bevestigt, werd de ISO 9001-norm in de productie geïmplementeerd, waarmee het volledige productieproces is afgerond.
Kepo pelletketels zijn een volledig in huis geproduceerd product, terwijl de bijbehorende elektrische componenten worden geïmporteerd uit Italië, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

WiFi-apparaat en functies
De WiFi-module wordt gebruikt voor draadloze communicatie van gebruikers met de ketel, via android- IOS toepassing en WiFi-verbinding. Het enige wat u hoeft te doen is een WiFi-router in huis te hebben en gebruik te maken van een van uw Android mobiele telefoons.
Het aansluiten van de module is zeer eenvoudig en sluit direct aan op de ketel elektronica. Richtlijnen voor het installeren en aansluiten van een WiFi-router op een draadloze communicatiemodule vindt u in de gebruikers- en gebruikershandleiding die bij het apparaat wordt geleverd.
Na het aansluiten van de module op de ketel is het noodzakelijk om de “KEPO”-applicatie te “downloaden” van de Google Play Store. Als u deze applicatie opent, nadat u deze op de telefoon hebt geïnstalleerd, worden de GEBRUIKERSNAAM- en WACHTWOORD-gegevens in de gebruiksaanwijzing van de WiFi-module ingevoerd.
Via deze toepassing kan de gebruiker de volgende ketelfuncties bedienen:

 • ketel aan en uit
 • aanpassing van het ketelvermogen 1-5
 • controleer alle mogelijke alarmen op de ketel
 • controleer de huidige status van de ketel, d.w.z. de huidige modus (AAN / UIT, huidige watertemperatuur, Eindschoonmaak)


Voor meer informatie over het product kunt u contact opnemen met de technische dienst.


Bijkomende pellet tank BigTank
Als optie bieden wij de installatie van een extra pelletbunker met hoge capaciteit (225kg) aan. Het bijzondere bij deze tank is de maximale benutting van de afmetingen, die, met de geïntegreerde tank in elk van onze modellen, een grote autonomie in gebruik geeft. Installatie is mogelijk in alle modellen pelletketels van Kepo.

Lange levensduur van ketels en apparatuur
De aanschaf en installatie van een Kepo ketel lost het probleem van de verwarming voor langere tijd op. Aangezien pelletketels een relatief jong product zijn in onze markt, hebben we nog geen informatie uit de praktijk over hun lange levensduur. De verwachting is echter dat deze ketels een aanzienlijk langere levensduur zullen hebben dan een conventionele ketel op vaste brandstof.
Als de gemiddelde levensduur van klassieke vaste brandstofketels (met een plaatdikte van 4 mm, met ongecontroleerde verbranding en veel condensatie en zuren afkomstig van nat hout en kolen) ongeveer 10 jaar is, heeft een pelletketel met een plaatdikte van 5 mm en een gecontroleerde verbranding, met een vochtigheid van pellet van ongeveer 7%, een veel langere levensduur.
Door de installatie van een thermostatische mengklep wordt de levensduur van de ketel aanzienlijk verlengd. Zijn rol is het minimaliseren van condensatie, waardoor de kans op voortijdig verval van de ketelplaat wordt geëlimineerd.
De mengklep wordt ook aanbevolen voor een betere werking van de ketel, de garantie op de waterdelen van de ketel is 5 jaar, terwijl de garantie op elektrische apparaten 2 jaar bedraagt.

Waarom zou u kiezen voor pelletverwarming?
De pelletketel geeft u veel meer comfort in vergelijking met conventionele ketels op vaste brandstof:

 • het is niet nodig om brandhout te verzamelen voor het hele seizoen, maar u kunt het op elk moment van het jaar naar behoefte kopen
 • minimale hoeveelheid as. Tot 3 ton verbruikte A1 kwaliteitspellets heeft u tot 30 kg as over, die veel kleiner is en daardoor gemakkelijker op te slaan en schoon te maken
 • veel kleinere opslagruimte – als u nog steeds pellets voor het stookseizoen wilt kopen, heeft u slechts 3,6m² ruimte nodig voor 3 ton pellets
 • dezelfde gebruikskosten – een pelletketel is in het begin duurder dan een klassieke ketel, maar met dit prijsverschil koopt u een veel hoger comfort
 • u heeft meer vrije tijd – met het eenvoudig vullen van de ketel en het eenvoudig programmeren en onderhouden van de ketel, heeft u veel minder verwarmingsverplichtingen.

Heeft u vragen, of hulp nodig bij het berekenen van het verwarmend vermogen.

U kunt ons bellen MA tm VR van 08:00 - 19:00, ZA 09:00 - 17:00. 085-0608876 of neem contact met ons op via het  Contact formulier  / email [email protected]

 

Voor zakelijke klanten hebben wij nu ook een financieringsmogelijkheid

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »