Betaalmethoden

IDEAL is de meest gebruikte betaal methoden van Nederland. En is ook gekoppeld aan alle banken van Nederland. Het is veilig en snel om te betalen met IDEAL.

 

Mister cash/Bank contact is een online betaal methode vergelijkbaar met IDEAL in Nederland. Deze betaal methode is te gebruiken voor Belgische banken. Met deze kaart kunt u online betalingen doen maar ook bij diverse winkels en allerlei PIN automaten.

 

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 8 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld.

 

Bank Transfer is een betaalmethode waarmee consumenten geld kunnen overboeken naar een bankrekening over de hele wereld. De consument krijgt een uniek referentienummer en details van de bankrekening waarop hij kan betalen.

 

Creditcard Betalen met een creditcard is erg makkelijk. Het enige dat u hoeft te doen is uw kaartgegevens invullen en de betaling autoriseren. 

 

Achteraf betalen geeft u de mogelijkheid om binnen 14 dagen te betalen. Zodra de bestelling verzonden is ontvangt u de factuur via Klarna. De daadwerkelijke betaling regelt de klant zelf met u.

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »