Warmtepomp monobloc sherpa S1 E 12T

€3.635,54 Excl. btw
€4.399,00 Incl. btw
Niet op voorraad
10 weken
Informatie

De Olimpia Splendid Sherpa Monoblock S1 E inverter warmtepompen zijn een R32 gas lucht-water warmtepomp met een lage milieubelasting. Zoals de naam al aangeeft, is het een Monoblock, d.w.z. zonder componenten die binnenshuis moeten worden gemonteerd, en het is compact en eenvoudig te installeren in alle beschikbare maten, van 6 tot 16 kW, dankzij de compacte technologie van Olimpia Splendid die deze machines als enkele ventilatoren voor alle maten en behoeften.

Ideaal voor verwarming, koeling en productie van sanitair warm water, de Sherpa Monoblock S1 E warmtepomp biedt topprestaties in zijn categorie met energieklassen tot A+++. Geschikt voor zowel residentiële als kleine commerciële toepassingen, in nieuwe gebouwen en renovaties

De Sherpa Monoblocl S1 E warmtepomp van Olimpia Splendid biedt werkelijk hoge prestaties en efficiëntie in combinatie met een lager verbruik. Het garandeert maximale prestaties, zowel bij koeling, met een buitentemperatuur tot + 48 ° C, als bij verwarming, met prestaties van meer dan 80% bij een buitentemperatuur van -7 ° C; het produceert ook sanitair warm water tot 60 ° C en met buitentemperaturen tot -25 ° C.

Dankzij de standaard wifi-module is de warmtepomp ook op afstand te bedienen met een smartphone, tablet of pc: het enige wat je nodig hebt is een draadloze internetverbinding en het gebruik van de juiste gratis app.

Als alternatief voor het touchscreen paneel kan de aansturing van de warmtepomp worden ingesteld door middel van een kamerthermostaat.

GROTE MODULARITEIT VAN INSTALLATIE EN GEBRUIK

De Olimpia Splendid Sherpa Monoblock S1 E warmtepompen kunnen worden gecombineerd met fan-coils radiatoren & vloer- of traditionele verwarmingssystemen, kunnen traditionele ketels vervangen en kunnen worden geïntegreerd met thermische zonne-energie (zonneboilers) voor de productie van sanitair warm water. Reeds uitgerust met een Hydromodule, wordt aanbevolen om deze te integreren met een buffervat voor de productie van sanitair warm water voor een grotere beschikbaarheid bij veel gebruik.

 

Een energiezuinige warmtepomp met Inverter technologie van de italiaanse top producent Olimpia Splendid! de monobloc is uitgerust met het nieuwe koudemiddel R32 waardoor deze zich beter aanpast aan uw warmtebehoefte, deze warmtepomp kan ook koelen & een een vat voor tapwater verwarmen, en is uitgerust met een touch screen controller en wifi. Omdat het een Monobloc warmtepomp is is hij gemakkelijk te installeren. De Subsidie op dit apparaat bedraagt €3300, geschikt voor lage buitentemperaturen tot -25.

 

Middels een buffervat kan deze warmtepomp ook sanitair water verwarmen.

Specificaties:                   
Verwarmingsvermogen                         12kw              
Energielabel bij 35 gr                                  A+++   55gr A++                               

Maximale watertemperatuur                        60° C               
Geluidsniveau warmtepomp                        45 dB    1M          
Gewicht warmtepomp                                  92 kg               
Stroomvoorziening                                 400V, 50 Hz, 

Kan Tapwater en CV tot 60 graden verwarmen.

 

De Subsidie op deze apparaat bedraagt €3300

 

Handleiding Sherpa monobloc

 

Installatie handleiding

 

Heeft u vragen, of hulp nodig bij het berekenen van het verwarmend vermogen.

U kunt ons bellen MA tm VR van 08:00 - 19:00, ZA 09:00 - 17:00. 085-0608876 of neem contact met ons op via het  Contact formulier  / email [email protected]

 

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »