Wifi module

Merk: Kepo
|
€136,32 Excl. btw
€164,95 Incl. btw
Niet op voorraad
Informatie

WiFi-apparaat en functies

De WiFi-module wordt gebruikt voor draadloze communicatie van gebruikers met de ketel, via android-toepassing en WiFi-verbinding. Het enige wat u hoeft te doen is een WiFi-router in huis te hebben en gebruik te maken van een van uw Android mobiele telefoons.

Het aansluiten van de module is zeer eenvoudig en sluit direct aan op de ketel elektronica. Richtlijnen voor het installeren en aansluiten van een WiFi-router op een draadloze communicatiemodule vindt u in de gebruikers- en gebruikershandleiding die bij het apparaat wordt geleverd.

Na het aansluiten van de module op de ketel is het noodzakelijk om de “KEPO”-applicatie te “downloaden” van de Google Play Store. Als u deze applicatie opent, nadat u deze op de telefoon hebt geïnstalleerd, worden de GEBRUIKERSNAAM- en WACHTWOORD-gegevens in de gebruiksaanwijzing van de WiFi-module ingevoerd.

Via deze toepassing kan de gebruiker de volgende ketelfuncties bedienen:

  • ketel aan en uit
  • aanpassing van het ketelvermogen 1-5
  • controleer alle mogelijke alarmen op de ketel
  • controleer de huidige status van de ketel, d.w.z. de huidige modus (AAN / UIT, huidige watertemperatuur, Eindschoonmaak)
Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »